Boerenkaas Jong Belegen MAF

Per kilo gaat er €1,- naar het steunfonds van familie Muilwijk

Gesneden
Kies een gewicht
7,99 500 Gram
Boerenkaas Jong Belegen MAF
Omschrijving

MAF
Mission Aviation Fellowship, kortweg MAF, is met 130 vliegtuigen, 's werelds grootste onafhankelijke non-profit vliegorganisatie. Gods Woord en Gods Liefde op de meest efficiënte wijze naar afgelegen gebieden brengen is de missie van MAF.

Als interkerkelijke organisatie werken we samen met kerken en hulporganisaties. Zo helpen we miljoenen mensen in ontwikkelingslanden. Dagelijks kunnen duizenden hulpverleners, zendingswerkers en zieke mensen rekenen op veilig en snel luchttransport en radiocommunicatie van MAF. Waar hulp over de weg te lang duurt of onmogelijk is, biedt MAF hulp.

Elke 5 minuten stijgt er ergens op deze wereld een vliegtuig van MAF op. Dit is alleen mogelijk doordat er gezinnen bereid zijn om hun leven in Nederland te verruilen voor het leven in een ontwikkelingsland.  Deze families zijn afhankelijk van giften. Met deze actie steunen wij het steunfonds familie Muilwijk.  Kijk voor meer informatie op:

www.maf.nl/muilwijk of www.flyingmuilwijk.nl 

De boerenkaas is wat groter van model (16 kg) maar net zo romig van smaak. De Boerenkaas Jong Belegen heeft 10 weken liggen rijpen en is romig van smaak met een tikje meer karakter dan de Smeuïg Jong!

Overige productinformatie
Boerenkaas
Allergenen en ingrediënten
Jong Belegen
Volvet
Koe
Rauwmelks
Melk
Rauwe koemelk (NL), zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel E251.
Ja
Nee
Nee